TUS Expo 2018 & RoboBusiness Europe 2018 cancelled


RoboBusiness Europe  @RoboBusinessEU
RoboBusiness Europe 2018, which would take place between 13 and 15 February 2018 in Rotterdam, The Netherlands.

Geen robotcongres R'dam na faillissement organisator

Het evenement RoboBusiness Europe, dat van 13 tot 15 februari 2018 zou plaatsvinden in het WTC van Rotterdam, gaat niet door. Organisator RoboBusiness Media is 6 februari 2018 failliet verklaard. Tijdens de bijeenkomst zouden bedrijven uit verschillende sectoren hun robotoplossingen tonen en stond een seminar op het programma.
Bron computable.nl
De organisator meldde op 2 februari 2018 dat het evenement niet door kon gaan in verband met 'externe ontwikkelingen'. Nu blijkt dat de organisator van de beurs failliet is gegaan. RoboBusiness Media was gevestigd in Delft in het gebouw van RoboValley, een initiatief voor robotbedrijven die voortkomen uit de TU Delft.
RoboBusiness Europe en TUS Expo organiseerden in 2017 in samenwerking met RoboValley de eerste editie van de International Robotics Week. Die werd van 19 tot en met 21 april 2017 gehouden in Den Haag, Delft en Rotterdam. Het congresprogramma en de exposantenbeurs vonden toen plaats in het World Forum Den Haag,

Tijdens dat evenement toonden bedrijven uit onder meer de zorg, agricultuur en logistiek hun oplossingen. De International Robotics Week verenigde de vakbeurzen en congressen RoboBusiness Europe, TUS Expo en ROS Industrial Summit en was één van de grootste robotica-evenementen ter wereld. Er kwamen bezoekers op af vanuit de hele wereld.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Software Ate The World, Now AI Is Eating Software

Robotics - RPA versus Physical Robots and Cobots